"Ako a kde nakúpiť kryptomenu - Časté Otázky a Odpovede

Minimálny limit pre jednu transakciu je 20 EUR, maximálny limit je 100 000 EUR.

Na vymenenie bitcoinov za eurá musíte vytvoriť objednávku na našej stránke, zadať svoju bitcoinovú adresu a vykonať platbu.

Pri každej kryptomene je určená cena kryptomeny, za ktorú u nás nakupujete kryptomeny alebo predávate. Poplatky za bankový prevod, transakčné poplatky ako aj iné sú uvedené v sekcii Cenník/Limity. Príklad cena za bitcoin je na našej stránke 35000 eur a vy nakupujete za 1000 eur tak si kúpite 0,028571 BTC z ktorej sa vám odpočíta transačkný poplatok. Tento poplatok sa líši od typu kryptomeny ktorý sa odráta od hodnoty vašich nakúpených kryptomien.

Za prichádzajúce bankové alebo odchádzajúce bankové platby je poplatok uvedený v cenníku na našej stránke.

Do sumy 150 Eur nie je potrebné overenie identifikačným dokladom. Potrebné je uviesť telefónne číslo, email, peňaženku, bankový účet majiteľa účtu a v profile uviesť meno a priezvisko pre prípadné zaslanie na bankový účet. V ojedinelých a nevyhnutných prípadoch máme právo identifikovať aj transakciu do 150 eur. Bankový účet sa musí zhodovať s menom a priezviskom majiteľa účtu. Pri objednávke nad 150 eur alebo iné je potrebné sa riadiť Limitmi uvedenými na našej stránke.

Kredit sa pripíše hneď ako obdržíme peniaze na náš bankový účet.

Všetko záleži natom kedy odošlete platbu na náš bankový účet (pretože banky cez sviatočné a víkendové dni nerobia bankové prevody), ale štandardne to trvá jeden deň až dva pracovné dni, preto odporúčame si dobiť kredit a následne už jednoducho a rýchlo obchodovať.

Každý zákazník ma pridelený variabilný symbol na základe ktorého budeme vedieť platbu priradiť, preto je potrebné uviesť Príjemcu , teda našu spoločnosť .

Verifikovať sa nemusíte pokiaľ nakupujete do sumy 150 eur avšak po zadaní objednávky alebo pred je potrebné sa registrovať pre úspešné dokončenie objednávky, čím získate viac možností ako napríklad sledovanie histórie nákupov, manažovanie si kryptopeňaženiek a mnoho iného.

Na našej stránke nájdete Zákaznícky ticket, Chat, Tel. číslo, kde nás môžete kontaktovať: PO-PIA 8:30-19:30, SO-NE 9:00-18:00