Ako získať kryptomeny bez investície?

Ako získať kryptomeny bez investície?

Nie, toto nie je žart. Z časti som síce vytvoril clickbait nadpis, ale hneď vysvetlím prečo. Nasledujúce projekty fungujú už roky a poskytujú za nejaké kliknutie alebo iný úkon odmenu. Odmena je väčšinou vo forme kryptomien. Takže skutočne môžete získať kryptomeny zadarmo, ale jediné čo musíte investovať je len váš čas. Koľko ho potrebujete? Oplatí sa to? A prečo toto celé? Nebojte sa! Všetko rozpíšem v nasledujúcich riadkoch.

Freebitco.in

Táto azda najpopulárnejšia stránka prináša za jednoduché kliky myšou satoshi Bitcoinu. V dobách kedy táto faucet stránka začala (pozn. :Faucet je stránka, ktorá za určitý úkon odmeňuje vo forme kryptomien) sa dalo na nej vyklikať za jeden deň tisíce satoshi.

Odmena je viazaná na dolárovú odmenu a preto čím bola cena Bitcoinu v dolároch vyššia, tým odmeny v satoshi boli nižšie. Pýtate sa čo z toho tvorci majú? Za zdanlivo jednoduchý preklik Capcha výpočtu dostávajú odmenu s ktorou sa s vami delia J Takže čím viac na to ľudí klikne, tým viac dostanú a tým viac aj logicky pošlú vám. Stánka funguje už niekoľko rokov a dnes sa na nej dá získať pár desiatok satoshi denne. Viete tam kombinovať aj rôzne bonusy či vyhrať lotériu, ktorá sa žrebuje každý týždeň. Tí šťastnejší si vedia na jednom ROLL kliku vytočiť aj pár desiatok tisíc satoshi.

Že sa jedná o drobné?

Áno, skutočne sa jedná o drobné a za mesiac naozaj veľmi nezbohatnete. Napriek tomu nevieme kde sa bude cena Bitcoinu a satoshi pohybovať v blízkej alebo vzdialenej budúcnosti. Dnes je to okolo 50K dolárov, ale môže sa stať, že bude stáť Bitcoin aj 5 miliónov. V takom prípade získané satoshi budú mať úplne inú hodnotu ako ju majú dnes. Takže zbierať a hromadiť satoshi nie je zrovna zlý nápad. A okrem toho majú takéto odmeňujúce stránky ešte jeden obrovský prínos. Na drobných hodnotách v kryptomenách sa naučíte pracovať s walletkami a transakciami. A nemusíte prísť o svoje prostriedky. Je to vynikajúca škola a zároveň s minimom rizika. 

Klikať na ROLL môžete raz za hodinu J takže maximálne 24× krát za deň. Aktuálna odmena v dobe písania článku pre čerstvo zaregistrovaných sú 4 satoshi za hodinu = 2880 satoshi za mesiac. Ale určite to vie časom stúpnuť vďaka reward bodom a iným bonusom aj na oveľa zaujímavejšie čís­lo.

Link na web: https://freebit­co.in/?r=13210­063

 

FaucetCrypto.com

Druhým (ale vôbec nie horším) používaným faucetom je faucetcrypto. Táto stránka na rozdiel od freebitcoin, poskytuje okrej bežného kliknutiu na faucet aj iné možnosti, ako získať kryptomeny. Či už sú to dotazníky, zhliadnutia videí alebo webových stránok, každé jedno vám prinesie nejaké drobné, ktoré sa vám hromadia v hlavnom balance.

Postupným klikaním bude stúpať váš level a odmeny sa budú vždy zvyšovať. Preto sa na začiatku môže zdať odmena za klik na faucet malá. Pokiaľ človek venuje tomu pár klikov denne, ktoré naozaj nezožerú veľa času, dokáže si niečo nazbierať aj na tejto stránke. 

Výhodou tejto stránky je, že nemusíte vyplácať len v Bitcoine. Voľba môže padnúť na niekoľko typov kryptomien, ktoré aktuálne platforma podporuje. Možnosti sa neustále menia, ale vždy je z čoho vyberať J 

Klikať na základný faucet môžete raz za 25 minút + môžete využívať ďalšie možnosti ako získať kryptomeny.

Link na web: https://faucet­crypto.com/ref/304­046

Cointiply.com

Treťou a poslednou stránkou, ktorú spomeniem je Cointiply. Táto platforma je podobná tým predošlým, akorát s tým rozdielom, že má aj iné možnosti ako získať kryptomeny zdarma.

Základný Free Roll sa dá kliknúť 2× denne. Zbierajú sa body, ktoré si viete vybrať v Bitcoin satoshi alebo v Dogecoinoch. Minimálna suma na výber je 35000 satoshi, ale občas sa to mení.

Pridanou a veľmi oceňovanou funkciou je tzv. coin rain, čo je v preklade dážď mincí. Obsahuje ho chat na danej stránke, kde si s ďalšími užívateľmi jednoducho môžete ísť pokecať. Pokiaľ aktívne píšete s rôznymi členmi, raz za čas príde tento tzv. coin rain, a pridelí vám nejaké mince. Čím aktívnejší člen budete, tým Vám pridelí tých mincí viac. Táto funkcia však berie podstatne viac času ako nejaké jednoduché kliknutia, preto treba zvážiť jej použitie.

Cointiply má ako jedna z mála podobných stránok aj vlastnú aplikáciu pre Android. Nemusíte tak ísť cez web prehliadať, ale máte pekne všetko pohromade v jednej prehľadnej a graficky podarenej aplikácii.

Link na web: http://cointi­ply.com/r/0BJ1

 

Faucety sa tešili obrovskej popularite v dobách minulých no v očiach vtedajších skeptikov boli často zavrhnuté ako nezmyselné plytvanie času. Nejeden človek si však na základe faucetov vytvoril svoje portfólio, pretože cena kryptomien je dnes úplne inde ako bola 4 roky dozadu. Dnes sa môžu zdať faucety už naozaj zbytočné, no viete aká bude zajtra cena Bitcoinu? J Tých pár klikov za to možno aj stojí a minimálne sa naučíte pracovať s transakciami J

 

Linky:

Facebook: https://www.facebook.com/bitcoinzmenaren

Instagram: https://www.instagram.com/…oinzmenaren/

 

„Tento článok patrí firme Nethek s.r.o a je chránený copyrightom. Akéhokoľvek zneužitie (napr. kopírovanie) je trestné! Uverejnené informácie sú autorským dielom a bez súhlasu nie je povolené ďalšie šírenie tohto materiálu“

„Články v blogu nie sú investičným poradenstvom. Článok má len edukačný a informačný charakter. Investícia do kryptomien je riziková a môže byť stratová.“